Om Terton Audio

Terton Audio handler med produkter af højeste kvalitet til Hi-Fi branchen. Derfor er det afgørende, at vi vælger vores forhandlere med omhu. Vores produkter sælges kun gennem de specialiserede Hi-Fi butikker i Danmark, hvor vi ved, at du som kunde kan få en ordentlig betjening af personale, som har den nødvendige viden om vores produkter, og som har en interesse i at vejlede på bedste vis. De gode forhandlere er også i stand til at lægge en langsigtet plan for den investering, du ønsker at foretage, så du undgår de ærgerlige fejlkøb.

Hos Terton Audio har vi en dybfølt interesse i musik og Hi-Fi. Vi har mere end 20 års professionel erfaring i at arbejde indenfor Hi-Fi-industrien, både med BTB salg af højttalerenheder, men også med eksportsalg af højttalere og salg af dyre high-end produkter direkte til forhandlere i Danmark, Sverige og Norge. Vores erfaring kombineret med meget høje krav til produkterne betyder, at du ved at vælge vores produkter er sikret såvel meget høj kvalitet som høje krav til den service, du har brug for.

Det er et faktum, at prisen på et produkt afspejler kvaliteten. Ikke kun hvad angår selve produktet, men også hvad angår den service og de muligheder, der følger med, når du handler med en dygtig forhandler i stedet for at købe dit Hi-Fi over internettet.

Markedet i dag oversvømmes med tilbud fra diverse discount varehuse og hjemmesider – hvorfra der kun sælges på ét parameter – pris! Ingen steder nævnes der noget om kvalitet og glæden ved et produkt.

Vi tror, at den bitre fornemmelse af dårlig kvalitet huskes i lang længere tid end den korte glæde, du havde ved at have købt “noget” på tilbud – Vi tror på, at du skal købe det produkt, der også på længere sigt er netop det rigtige produkt for dig!! – og IKKE købe rabatten.

Det kan vores forhandlere vejlede dig i, og vi anbefaler derfor stærkt, at du besøger disse forhandlere, så du kan få en professionel snak og en demonstration af de produkter, som du er interesseret i. Vi er også altid parate til at rådgive – både gennem forhandlerne, ligesom du selvfølgelig er velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.