HIFIMAN HE-560

Èn førsteklasses kvalitetshovedtelefon, der benytter planar magnetic teknologi. HE-560 er designet til at være reference både i hjemmet og i studiet.

HIFIMAN er ledende inden for planar magnetic hovedtelefonsteknologi og med HE-560 beviser de hvor god denne teknologi kan være. HE-560 bruger single-ended drivere og leverer et åbent og levende stereobillede som jo netop er det som HIFIMAN er berømmede for i test fra hele verden. Følsomheden er høj og det gør den let at drive, men med en hovedtelefon i denne klasse, kan man godt retfærdiggøre brugen af en god hovedtelefonforstærker, for eksempel HIFIMANs egen EF100, – eller an af de andre dedikerede hovedtelefon forstærkere på markedet – f.eks. Headline eller DAC-V1 fra Naim Audio.

HIFIMAN HE-560 er ca. 30% lettere end andre, sammenlignelige, hovedtelefoner og er en fornøjelse at have på. Du kan lytte til musik i timevis, uden at det bliver anstrengt,

Selve koppen er dekoreret med ægte ibenholt, der får He-560 til at fremstå eksklusivt.

HE-560 er modellen over He-400i og det høre man straks man tager den på hovedet. Alt er bare endnu bedre og det er svært at beskrive hvor god den i virkelighed er.